• home
 • video
 • pas verschenen

  Vier Chelsea-fans voorlopig niet meer welkom na racisme-incident

  In het topduel tussen Chelsea en Manchester City kreeg City-spelers Raheem Sterling racistische verwijten naar zijn hoofd geslingerd.

  Vier supporters van Chelsea krijgen een voorlopig stadionverbod bij de Londense club. Aanleiding is een incident tijdens de partij Chelsea-Manchester City dit weekend, waarbij City-speler Raheem Sterling enkele racistische verwijten naar zijn hoofd kreeg geslingerd. 

  Foto's toonden aan hoe iemand hevig tekeer ging naar Sterling toen die een bal aan het oprapen was aan de zijlijn. Verder onderzoek heeft er nu voor gezorgd dat vier mensen niet meer welkom zijn op Stamford Bridge. 

   

  "Wij steunen het onderzoek en geven alle informatie door die we kunnen vinden", liet Chelsea weten op zijn eigen website. "In afwachting van het lopende onderzoek zijn vier supporters niet meer welkom in ons stadion."

   

  Ook Sterling zelf reageerde al op het incident. Hij deed dat in een lang bericht op Instagram.