• home
 • video
 • pas verschenen

  Stadio Olimpico krijgt Nainggolan niet te zien in Inter-shirt

  Radja Nainggolan.

  Radja Nainggolan is niet tijdig fit voor de match tegen Roma.

  Radja Nainggolan (30) is niet inzetbaar voor de wedstrijd van zondagavond op het veld van AS Roma. De Inter-middenvelder raakte eerder deze week geblesseerd in de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham en zit niet in de kern.

  Voor Radja Nainggolan wordt "de thuiskomst" in Rome dus uitgesteld. De middenvelder verliet woensdag in de Champions League tegen Tottenham het veld met een blessure.

   

  Coach Luciano Spalletti toonde zich nog vrij optimistisch over de speelkansen van de ex-Roma-speler, maar de Italiaan heeft onze landgenoot niet opgenomen in zijn kern. Nainggolan ruilde afgelopen zomer Rome voor Milaan.

  De kern van Inter, zonder Nainggolan: