• home
 • video
 • pas verschenen

  "De hele wereld zal Fury kennen als degene die je heeft uitgeschakeld"

  Zaterdag 1 december staan Wilder en Fury over elkaar.

  Tyson Fury en Deontay Wilder zijn voor de laatste keer voor hun langverwachte kamp bijeen gekomen voor hun persconferentie. Ook nu was er geen tekort aan show, provocaties en beledigingen. "De hele wereld zal je kennen als degene die Fury heeft uitgeschakeld", krijgt Wilder om de oren.

  Een paar centimeter van elkaar verwijderd, hoofd tegen hoofd. Opnieuw gaven Fury en Wilder de fans de show die ze verwachtten. Op de laatste persconferentie gooiden beide heren weer rijkelijk met de beledigingen. 

   

  Eerder liet Fury de kans om Wilder te provoceren alvast niet onbenut. "Ik sla die landloper van Alabama KO", klonk het.  En ook nu was het niet anders. De entourage van de twee greep in toen ze oog in oog stonden en het uit de hand dreigde te lopen, al weerhield dat Fury niet om zijn T-shirt van zijn lijf te scheuren en zijn spieren te onthullen. 

   

  "Zaterdag. Ik zeg het je, Wilder: je zal worden uitgeschakeld en de hele wereld zal je kennen als degene die Fury heeft uitgeschakeld", waarschuwde de Brit. "Hij achtte het nodig om in mijn gezicht te spugen, of wat hij ook probeerde te doen. Hij voelt de druk, dat kan je zo zien."

   

  "Deze gast is nep", gaat Fury voort. "Het is een bedrieger. Ik kijk hem aan en ik zie een toneelspeler. Ik ben de kampioen. Een ambassadeur voor mentale gezondheid. Ik vecht niet enkel voor mezelf, ik heb miljoenen mensen die naar me opkijken."

   

  De kamp tussen de twee ongeslagen zwaargewichten staat gepland op zaterdag 1 december in Los Angeles.

  FOTO: Fury lijkt niet erg onder de indruk

  VIDEO: Al snel liep het uit de hand