• home
 • video
 • pas verschenen

  Meeusen na 2e plek: "Ik hing als een vlag aan Mathieu"

  Meeusen balt zijn vuist.

  Meeusen was een tevreden man na zijn 2e plaats.

  0 / 0

  Tom Meeusen kon 50 minuten lang het wiel houden van ploegmaat Mathieu van der Poel in de Flandriencross. "Mathieu kon mij 4 of 5 keer per ronde losrijden, maar hij wachtte telkens", reageert Meeusen met een brede glimlach.

  "Ben Mathieu heel dankbaar"

  Tom Meeusen glunderde na zijn 2e plaats. "2 jaar geleden mocht ik hier een rondje meerijden in het wiel van Mathieu. Hij heeft mij toen knal uit het wiel gereden, waarna ik van miserie nog gevallen ben", doet Meeusen zijn verhaal.


  "Na die wedstrijd heb ik Mathieu gezegd dat ik graag eens 2 rondes bij hem in het wiel wou rijden. En vandaag heeft hij mij meegenomen. Ik ben Mathieu daar heel dankbaar voor."

   

  "Ik heb nooit gedacht aan de zege. Mathieu had 4 à 5 plaatsen per ronde waar hij me kon losrijden. Maar hij keek telkens achterom en nam me mee. Ik hing als een vlag aan Mathieu. Het is leuk om zo'n ploegmaat te hebben."