• home
 • video
 • pas verschenen

  Lakers winnen dankzij dunk LeBron en toch is iemand anders de held

  De Amerikaanse basketbalcompetitite NBA is bijna een maand bezig. Na 13 wedstrijden hebben de LA LAkers van grote ster LeBron James een match meer gewonnen, dan verloren.

  Lakers winnen dankzij LeBron en Chandler

  De LA Lakers hebben hun vijfde zege in zes duels behaald. Na een thriller tegen Atlanta werd het 107-106. LeBron James miste in de slotseconden twee vrijworpen, maar de Lakers plukten de rebound en LeBron maakte zijn fout goed en dunkte de eindscore op het bord.

   

  Toch was de held Tyson Chandler. Met nog 3 seconden op de klok stelde hij de zege veilig met een ultieme blok. Een leuke binnenkomer want hij speelt nog maar een week bij de Lakers.

  Houston wint voor het eerst in eigen huis

  Met 40 punten, zijn hoogste aantal van het nog jonge seizoen, heeft James Harden Houston aan de zege geholpen tegen Indiana: 115-103. Chris Paul deed met 26 punten ook zijn duit in het zakje.

  Parker kan het nog

  Tony Parker heeft Charlotte mee aan de zege geholpen tegen Detroit. Parker was goed voor 24 punten.  Kemba Walker scoorde evenveel punten als de Fransman en gaf 7 assists, maar de opmerkelijkste statistieken waren voor Andre Drummond van Detroit. Hij scoorde 23 punten en plukte 22 rebounds. Niet goed genoeg, want Charlotte won met 113-103.