• home
 • video
 • pas verschenen

  De Kort en Degenkolb onthullen nieuwe wielertenue Trek-Segafredo

  Koen de Kort en John Degenkolb toonden de outfit vandaag voor het eerst in Londen.

  Koen de Kort en John Degekolb toonden de outfit vandaag voor het eerst in Londen.n

  Trek-Segafredo heeft vandaag zijn nieuwe wieleroutfit aan de wereld voorgesteld. Bij de mannen waren kopman Degenkolb en Koen de Kort de modellen met dienst, de Britse ex-wereldkampioene Lizzie Deignan vervulde die functie voor het vrouwenteam. 

  Het Amerikaanse WorldTour-team Trek-Segafredo presenteerde vandaag zijn nieuwe wieleroutfit op het wielerevenement 'The London Rouleur Classic'. De outfit is een design van het Italiaanse merk Santini, dat zich toelegt op wielerkledij.

   

  De wieleruitrusting van de mannelijke wielrenners bestaat traditioneel uit rood, zwart en wit. Vooral de rode kleur is dominant. Voor de outfit van de vrouwen koos Trek-Segafredo voor de kleuren blauw en wit, gecombineerd met andere (lichtere) blauwe kleuren (zie foto onder).

   

  In Londen toonde John Degenkolb zich zeer tevreden over het nieuwe wielertruitje. "De retrostijl is echt prachtig! Het doet me verlangen naar het nieuwe seizoen."

   

  Ook de Nederlandse wielrenner Koen de Kort reageerde opgetogen. "Ik denk dat we met deze truitjes zeker zullen opvallen in het peloton. We hebben dit seizoen zeker één van de mooiste truitjes. Persoonlijk vind ik de mouwen van de shirts heel mooi."

  De outfit van het vrouwenteam:

  Op Twitter toonde Trek-renner Jasper Stuyven zich al zeer enthousiast over de nieuwe tenuetjes.