• home
 • video
 • pas verschenen

  Minuut stilte op onze voetbalvelden voor Srivaddhanaprabha

  Club Brugge

  Club Brugge ontvangt vanavond KV Oostende.

  De voetbalclubs uit de hoogste afdeling en eerste klasse B zullen deze week een minuut stilte houden ter nagedachtenis van Vichai Srivaddhanaprabha. De Thaise eigenaar van Leicester City en OHL kwam zaterdag om het leven toen zijn helikopter neerstortte.

  In de Jupiler Pro League en de Proximus League staat een midweekspeeldag op het programma. De wedstrijden zullen met 1 minuut stilte beginnen.

   

  Het initiatief gaat uit van de Pro League, die op die manier haar medeleven wenst te betuigen aan de familie en nabestaanden van Srivaddhanaprabha. Ook de supporters van Leicester City en OH Leuven, de clubs waar de Thaise man eigenaar en voorzitter was, worden zo een hart onder de riem gestoken.

   

  OHL zelf komt niet in actie. De club is in rouw en mag haar match tegen Lommel begin december afwerken.