• home
 • video
 • pas verschenen

  Gaviria over transfer: "Ik zal mijn verlangens niet verbergen"

  Gaviria neemt afscheid van Quick-Step.

  Fernando Gaviria (24) fietst de komende drie seizoenen in het shirt van UAE Team Emirates, dat het contract van de Colombiaan bij Quick-Step Floors afkocht. "Ik kan hier de sprong naar het hoogste niveau zetten."

  Fernando Gaviria werd prof bij de Quick-Step-ploeg, maar verlaat de stal van Patrick Lefevere vroeger dan verwacht. "Ik heb altijd in dezelfde ploeg gereden. Ik verander nu en dat geeft me de kans om de sprong naar het hoogste niveau te maken", legt de Colombiaan zijn overstap uit.

   

  "Met deze nieuwe trui zal ik mijn verlangens niet verbergen. Ik wil de grootste zeges pakken. Ik ben blij dat ik met mijn landgenoten Henao, Munoz en Molano in de ploeg kan rijden. Ik bedank mijn nieuwe ploeg voor het vertrouwen."