• home
 • video
 • pas verschenen

  Lefevere vindt met Deceuninck toch een nieuwe hoofdsponsor

  Deceuninck blijft voor minstens 3 jaar hoofdsponsor.

  Patrick Lefevere heeft met Deceuninck een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor zijn wielerteam, dat vanaf volgend seizoen als Deceuninck-Quick Step door het leven zal gaan.

  Deceuninck is de nieuwe hoofdsponsor van Quick Step

  Deceuninck is gespecialiseerd in kunststofverwerking en vervaardigt onder meer raam- en deursystemen en dak- en gevelprofielen. Het bedrijf met hoofdzetel in Hooglede-Gits wordt voor minstens 3 jaar hoofdsponsor, met opties voor de lange termijn.

   

  "Het doet me enorm veel plezier om Deceuninck als hoofdsponsor te mogen verwelkomen. Dankzij hun engagement en dat van andere partners kan het team aan de toekomst denken en voortbouwen op dit uitzonderlijke seizoen", zegt Patrick Lefevere.

   

  "We hebben de voorbije jaren getoond dat we bij de beste teams in die wielersport behoren. Onze resultaten garanderen uitstraling en internationale visibiliteit. Samen zullen we zeker onze doelstellingen bereiken."

   

  CEO Francis Van Eeckhout van Deceuninck: "We zijn verheugd met deze krachtige samenwerking binnen het internationale wielrennen, een van de populairste sporten in Europa en steeds mondialer. Dit is een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf."

  Lefevere: "Wil Gaviria en Mas graag houden"

  Patrick Lefevere geeft ook nog mee dat het budget min of meer gelijk blijft in vergelijking met de voorbije jaren. "We kunnen en mogen ambitieus blijven de komende jaren. We zijn nog minstens voor drie jaar zeker en dat stemt me toch heel tevreden", klinkt het.

   

  Betekent de nieuwe sponsordeal dat Lefevere Fernando Gaviria en Enric Mas toch nog aan boord kan houden? "Dat is een andere kwestie", zegt hij. "Je moet ook met meerdere partijen zijn om een overstap mogelijk te maken. Ik zou hen het liefst willen houden in de ploeg. Ik zal daar ook mijn best voor doen."