• home
 • video
 • pas verschenen

  Gaviria tapt pintjes en groet supporters in supporterslokaal in Ieper

  Gaviria deelde handtekeningen uit in Ieper.

  Fernando Gaviria reed vrijdag met de Great War Remembrance Race zijn eerste koers sinds zijn opgave in de Tour. Gaviria kon geen mooie uitslag rijden, maar ging na de race wel zijn fans groeten in zijn supporterslokaal even buiten Ieper. 

  Fernando Gaviria steelt al enkele jaren wielerharten met zijn prestaties op zijn fiets. En ook de Belgische fans hebben de Colombiaanse sprinter in hun hart gesloten. Net buiten Ieper heeft Gaviria nu ook een supporterslokaal.

   

  Na de Great War Remembrance Race nam Gaviria de tijd om zijn supporters in het lokaal, Café Rallye, te gaan groeten. Gaviria deelde handtekeningen uit en tapte zelfs enkele pintjes.

  Gaviria poseert voor de foto in Ieper