• home
 • video
 • pas verschenen

  Vandenbergh blijft nog een jaartje langer bij AG2R

  Vandenbergh in actie op de Vlaamse kasseien.

  Vandenbergh in actie op de Vlaamse kasseien.

  Stijn Vandenbergh heeft zijn contract bij AG2R La Mondiale verlengd met 1 seizoen. De Franse ploeg maakte dat bekend op de 2e rustdag in de Ronde van Frankrijk.

  Vandenbergh, 34 ondertussen, rijdt al 2 jaar voor AG2R. Hij kwam over van Etixx-Quick Step. Hij boekte in zijn carrière 3 profzeges. De twee meter lange Belg moet vooral knechten, maar mag in het Vlaamse voorjaar zijn eigen kans gaan.

   

  Eerder verlengenden al Alexis Gougeard, Samuel Dumoulin, Hubert Dupont en Gediminas Bagdonas hun contract voor 1 jaar bij de Franse ploeg van Vincent Lavenu. De Franse renners Alexandre Geniez, Clément Chevrier, Benoît Cosnefroy, Quentin Jaurégui en Nans Peters blijven AG2R trouw tot 2020.