• home
 • video
 • pas verschenen

  Voorspel met Michel: "Quick-Step zal de rollen weer willen omdraaien"

  Pakt Gaviria vandaag zijn derde ritzege in deze Tour?

  De 8e rit in de Tour biedt net als die van gisteren perspectieven voor de sprinters. Maakt Dylan Groenewegen er twee op een rij van? Michel Wuyts gelooft iets meer in de kansen van Fernando Gaviria.

  Wie op beterschap hoopt na de saaie wandeletappe van gisteren, is er volgens Michel Wuyts aan voor de moeite. "De dag zal zijn zoals die van gisteren: iets meer dan niets. Straks krijgen we weer een sprint, op een voor één keer vlakke aankomst."

   

  "Gaat de rangorde daardoor veranderen? Groenewegen was gisteren imponerend, die zou dat zomaar eens kunnen herhalen. Maar ik denk dat ze er bij Quick-Step alles aan zullen doen om de rollen weer om te draaien. Da's de Tour."

   

  "Het mag weer zoals in het begin zijn, dus ik denk dat Gaviria wint voor Sagan. En Démare als derde op quatorze juillet. Nog eens een podiumplaats, dan kunnen de Fransen in blijdschap naar de WK-finale toeleven."