• home
 • video
 • pas verschenen

  Real Madrid tast op vraag van Lopetegui diep in buidel voor Odriozola

  Alvaro Odriozola gaat de concurrentie aan met Carvajal.

  Alvaro Odriozola mag het witte shirt van Real Madrid aantrekken. De 22-jarige belofte van Real Sociedad was een van de verrassingen in de WK-selectie van Julen Lopetegui, toen nog Spaans bondscoach, en tekent nu voor 6 seizoenen bij De Koninklijke.

  Alvaro Odriozola heeft een knap seizoen achter de rug bij Real Sociedad en werd zo voor het eerst opgenomen bij 'La Roja'. Bondscoach Julen Lopetegui, die aan de vooravond van het WK werd weggestuurd omdat hij bij Real Madrid Zidane zou opvolgen, was sterk gecharmeerd door de rechtsachter.

   

  Ondanks het dure prijskaartje van ongeveer 40 miljoen euro, drong Lopetegui er toch bij het bestuur van Real Madrid op aan om Odriozola over te nemen. De Koninklijke bood de 22-jarige verdediger uiteindelijk een contract van 6 seizoenen aan.

   

  Odriozola gaat bij Real Madrid de concurrentie aan met Dani Carvajal, die in de finale van de Champions League een blessure heeft opgelopen.