• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sporza WK-podcast: "Griezmann loopt als een ballerina over het veld"

  Antoine Griezmann.

  Antoine Griezmann kon nog niet overtuigen op dit WK.

  Geen matchen vandaag in Rusland, maar met de Sporza WK-podcast kunt u de WK-sfeer nog eens helemaal opsnuiven. Aster Nzeyimana bespreekt met Filip Joos, Mo Messoudi, Hernan Losada en Sirik Geffray de gebeurtenissen van de voorbije weken.

  Mo Messoudi staat in zijn analyse uiteraard stil bij Marokko, maar verliest ook Frankrijk niet uit het oog ("Het kan niet als Spanje een ploeg volledig uit verband spelen") en Brazilië ("De Belgen moeten zeker niet bang van hen zijn").

   

  Hernan Losada fileert Argentinië ("We hebben de ploeg niet om zelf van achteruit op te bouwen"), Filip Joos is geschrokken van Antoine Griezmann en Sirik Geffray heeft bewondering voor Peru. Beluister hun WK-bevindingen hieronder in onze podcast.