• home
 • video
 • pas verschenen

  Engelse bondscoach: "We wilden winnen, maar het was een goeie test"

  Gareth Southgate.

  Southgate en Engeland moeten nu Colombia bekampen.

  Engeland zit na zijn nederlaag tegen België in "de makkelijke tabelhelft". Welke gevoelens overheersen in het Engelse kamp? "We zijn niet bij met deze nederlaag. Maar de knock-outfase is voor ons de belangrijkste fase sinds lang."

  Gareth Southgate had het over "een vrij evenwichtige" wedstrijd. "België had meer controle over de bal en had voor de rust de beste kansen. Na de pauze hadden wij enkele goeie mogelijkheden", analyseerde de Engelse bondscoach.

   

  "Het was een goeie test. We hielden natuurlijk ook een half oog op de knock-outfase. We wilden winnen en zijn niet blij met deze nederlaag. Wat dat betekent, dat weten we nog niet."

   

  "Dat ik Kane wel op het veld gegooid zou hebben als ik echt wou winnen? Ja, natuurlijk. We wilden winnen, maar de knock-outfase is voor ons de belangrijkste fase sinds langs. We moesten onze sleutelspelers in bescherming nemen."

  Villa Sporza over de reactie van Southgate: "Totaal ongeloofwaardige taal"

  "Hij kan er mee leven. Hij heeft zich voorbereid op Colombia", zei Geert De Vlieger over de uitleg van Gareth Southgate. Jan Mulder: "Elk woord moet je omdraaien en snel weggooien. Het stelt niets voor.  Het was totaal ongeloofwaardige taal."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.