• home
 • video
 • pas verschenen

  Colsaerts springt na sterke laatste dag op podium in Oostenrijk

  Nicolas Colsaerts

  Colsaerts zette zijn beste prestatie van het seizoen neer.

  Nicolas Colsaerts is derde geworden op het Shot Clock Masters golftoernooi in Oostenrijk. Hij zette een slotronde neer in 67 slagen en boekte zo nog 17 plaatsen winst.

  Nicolas Colsaerts werd vorige maand nog 7e in de Belgian Knockout en hij trekt zijn goede vorm door. In Oostenrijk stond hij na twee dagen op de 8e plaats, maar een wisselvallige derde dag deden hem wegzakken in het klassement.

   

  Op dag 4 presteerde hij wel opnieuw op hoog niveau. Hij zette een slotronde neer van 67 slagen, vijf onder par. Colsaerts putte zeven birdies weg, al moest hij ook twee bogeys op zijn kaart schrijven. Het leverde hem meteen zeventien plaatsen winst op met als resultaat een gedeelde derde plaats. Met zijn totaalscore van 279 slagen, negen onder par, telde Colsaerts zeven slagen meer dan de Fin Mikko Korhonen. De 37-jarige uit Helsinki won zijn eerste European Tour-toernooi.

  Een knappe laatste putt van Nicolas Colsaerts