• home
 • video
 • pas verschenen

  Verstappen: "Wie nog iets vraagt over crashes, krijgt kopstoot"

  Max Verstappen en Stoffel Vandoorne.

  Verstappen en Vandoorne zaten op de persconferentie in Canada.

  Max Verstappen heeft dit seizoen al iets vaker brokken gemaakt dan hem lief is. Dat maakte de Nederlander ook duidelijk op de persconferentie voor de start van de Grote Prijs in Canada.

  Wie Max Verstappen nog iets wil vragen over zijn crashes dit seizoen, doet dat op eigen risico. De Nederlander is de vele vragen beu en liet dat ook merken. "Ik denk dat ik iemand een kopstoot geef als ik daar nog veel vragen over krijg", antwoordde hij op de vraag van een journalist.

   

  "Het is allemaal niet zo dramatisch. Ik heb natuurlijk nog niet zoveel punten gepakt als ik zou willen, maar dat is niet alleen mijn schuld. Ik ben het echt beu dat mensen zeggen dat ik mijn rijstijl moet aanpassen. Dat zal ik nooit doen. Mijn stijl is de reden dat ik hier nu zit."

  Verstappen antwoordt lachend, maar kordaat

  Ook Vandoorne zat op de persconferentie