• home
 • video
 • pas verschenen

  Rashford fleurt makkelijke zege tegen Costa Rica op met heerlijke knal (video)

  Engeland viert na een doelpunt.

  Engeland lijkt klaar voor het WK in Rusland.

  Drie dagen voor de Rode Duivels hebben ook de Engelsen geoefend tegen Costa Rica. Het werd een al bij al eenvoudige zege voor de WK-tegenstander van België: 2-0. Vooral de openingstreffer van Rashford mocht gezien worden.

  Engeland zal met vertrouwen aan zijn WK-poule met daarin ook de Rode Duivels beginnen.  Bondscoach Southgate gooide zijn elftal bijna helemaal om ten opzichte van de gewonnen oefenpot tegen Nigeria. Zo bleef Harry Kane op de bank. 

   

  Marcus Rashford kreeg zijn kans en greep die. Hij brak de partij na net geen kwartier open met een fantastische goal. Hij vuurde een onhoudbare kanonskogel af en Keylor Navas was kansloos.

   

  De Engelsen beleefden een eenvoudige avond tegen een onmondig Costa Rica. Alleen Venegas kon de Engelse doelman een keer tot een redding dwingen. Echt imponeren deed de WK-tegenstander van de Duivels niet, maar Engeland kon de score toch nog verdubbelen. Welbeck kopte een voorzet van Dele Alli tegen de touwen.

   

  Na de gewonnen uitzwaaiwedstrijd reizen de Engelsen dinsdag naar Rusland. België mag maandag niet in de problemen komen tegen dit Costa Rica. Martinez zal na die laatste oefenpot wel net iets beter kunnen inschatten waar hij staat in vergelijking met Engeland.

   

  Bekijk de prachtgoal van Rashford

  Een statistiek die de Belgen zorgen zal baren?