• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen WK voor Obradovic, veel "Belgisch bloed" bij Servië

  Ivan Obradovic kan zijn vakantie zonder zorgen boeken.

  Het huiswerk van Servisch bondscoach Mladen Krstajic is nog niet helemaal af. De T1 van Servië heeft een voorselectie van 27 namen vrijgegeven. De lijst bevat enkele bekende ex-gezichten uit de Belgische competitie.

  Luka Milivojevic (Crystal Palace, ex-Anderlecht), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Roma, ex-Genk) en Aleksandar Mitrovic (Newcastle, ex-Anderlecht) kregen goed nieuws van de bondscoach.

   

  Anderlecht-verdediger Ivan Obradovic kreeg geen oproepingsbrief in zijn bus. Uros Spajic, die gisteren Anderlecht ruilde voor Krasnodar, zit wel nog bij de voorselectie.

  De voorselectie (27 namen) van Servië:

  • Doelmannen: Vladimir Stojkovic (Partizan Belgrado), Predrag Rajkovic (Maccabi Tel Aviv), Marko Dmitrovic (Eibar), Aleksandar Jovanovic (Aarhus)
  • Verdedigers: Aleksandar Kolarov (AS Roma), Branislav Ivanovic (Zenit Sint-Petersburg), Dusko Tosic (Guangzhou), Antonio Rukavina (Villarreal), Milos Veljkovic (Werder Bremen), Milan Rodic (Rode Ster Belgrado), Uros Spajic (Krasnodar), Matija Nastasic (Schalke 04), Nikola Milenkovic (Fiorentina)
  • Middenvelders: Nemanja Matic (Manchester United), Luka Milivojevic (Crystal Palace), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Marko Grujic (Liverpool), Adem Ljajic (Torino), Dusan Tadic (Southampton), Mijat Gacinovic (Eintracht Frankfurt), Filip Kostic (Hamburg SV), Andrija Zivkovic (Benfica), Nemanja Radonjic (Rode Ster Belgrado), Nemanja Maksimovic (Valencia)
  • Aanvallers: Aleksandar Mitrovic (Newcastle United), Aleksandar Prijovic (PAOK Saloniki), Luka Jovic (Benfica)