• home
 • video
 • pas verschenen

  Videoref doorprikt theater van Ibrahimovic: Zweed krijgt rood na slag

  Ibrahimovic moest voor de rust al gaan douchen.

  Zlatan Ibrahimovic loopt graag in de schijnwerpers, maar deze keer zal hij toch niet zo blij zijn met de aandacht die hij krijgt. De Zweed van LA Galaxy werd met rood van het veld gestuurd nadat hij een klap uitdeelde aan zijn tegenstander.

  Al voor de rust kreeg Zlatan Ibrahimovic het aan de stik met zijn rechtstreekse tegenstander bij Montréal Impact. Perasso ging op de voet van Ibrahimovic staan en die reageerde door een oorveeg uit te delen. Petrasso viel een beetje aarzelend op de grond.

   

  Ibrahimovic probeerde zijn vel nog te redden door een stukje theater op te voeren. Hij greep met een pijnlijke grimas naar zijn voet. Maar de argusogen van de videoscheidsrechter hadden de fout gezien. Na het bekijken van de beelden gaf de ref op het veld dan ook rood aan de ster van LA.

   

  De bezoekers moesten nog een hele helft voort met tien, maar wonnen de partij uiteindelijk nog dankzij een treffer van Kamara.

  De scheidsrechter twijfelde niet na het zien van deze beelden

  Toch pakte LA Galaxy nog de drie punten dankzij deze goal