• home
 • video
 • pas verschenen

  Na Federer laat nu ook Raonic verstek gaan voor Roland Garros

  Raonic zal dit jaar niet te zien zijn op Roland Garros.

  Milos Raonic (27) moet passen voor Roland Garros. De Canadees ondervindt nog te veel last van een knieblessure die hij eind vorig seizoen opliep. Raonic wil zich nu volledig toeleggen op het grasseizoen, dat begint in juni.

  Afgezakt naar plaats 28

  Op de wereldranglijst is de struise Canadees ondertussen afgezakt naar de 28e plaats. De ex-nummer 3 van de wereld heeft sinds eind vorig seizoen af te rekenen met een vervelende knieblessure waar hij maar niet vanaf lijkt te geraken.

   

  De 27-jarige Canadees gaf in april nog op in de 1/16e finales van Monte Carlo en begin deze maand strandde hij opnieuw in de 1/16e finales van Rome na verlies tegen zijn landgenoot Denis Shapovalov.

   

  Raonic voelt zich nog niet helemaal in orde op het tennisterrein en laat daarom verstek gaan voor Roland Garros.

   

  "Het is met een zwaar gemoed dat ik verstek laat gaan voor Roland Garros. Ik heb er vele mooie herinneringen, maar ik weet dat ik hard moet blijven werken om mezelf op de best mogelijke manier voor te bereiden vooraleer ik het veld opstap."

  Roland Garros

  Roland Garros vindt dit jaar plaats van 27 mei tot 10 juni. Vorig jaar wist Rafael Nadal bij de mannen voor een tiende keer te winnen in Parijs.

  De tweet van Raonic: