• home
 • video
 • pas verschenen

  Sam Deroo en Kedzierzyn stranden in halve finale CL

  Sam Deroo (onderaan foto) verloor met Kedzierzyn.

  Sam Deroo is er met Kedzierzyn niet in geslaagd om de finale van de Champions League volleybal te bereiken. In de halve finales was de Italiaanse ploeg Civitanova met 3-1 te sterk: 25-21, 22-25, 25-15, 25-18.

  Kedzierzyn en Sam Deroo hadden de Final 4 in Kazan bereikt door in de vorige ronde het Friedrichshafen van Vital Heynen uit te schakelen. Maar in de halve finale onderging Kedzierzyn de wet van de sterkste tegen Civitanova.

  Behalve in set 2 konden Deroo en zijn ploegmaats het sterrentrio van Civitanova (Sokolov, Juantorena en Sander) niet afstoppen. In de derde en vierde set kon Kedzierzyn geen vuist meer maken. De voorbije twee jaar was Civitanova in de halve finales gesneuveld.

  Aanval van Deroo wordt net gered

  Heerlijke rally als matchpunt

  Deroo: "Gevochten, maar tegenstander was sterker"