• home
 • video
 • pas verschenen

  Iniesta na staande ovatie in uitwedstrijd: "Onbeschrijflijk gevoel"

  Andres Iniesta kreeg een staande ovatie bij Deportivo.

  Andres Iniesta mocht net voor tijd invallen in de titelmatch van Barcelona op bezoek bij Deportivo. De afscheidnemende veteraan kreeg een staande ovatie van het thuispubliek. "Ik ben iedereen enorm dankbaar, boodschappen uit het hart zijn de mooiste."

  Andres Iniesta viel net voor het laatste fluitsignaal in en kreeg een open doekje van het hele stadion. "Dat was een onbeschrijflijk gevoel", zegt de creatieve middenvelder. "Ik ben iedereen enorm dankbaar, boodschappen uit het hart zijn de mooiste."

  "Als je zo'n gebaar ziet op zo'n moeilijke dag voor die supporters (Deportivo was net zeker van de degradatie, red), dan is het met geen woorden te beschrijven wat je voelt."

  "Tijdens mijn hele carrière heb ik geprobeerd om een goeie sportman en een goed mens te zijn door respect te tonen voor iedereen. Ik heb de kans gehad om unieke dingen te beleven en daar ben ik dankbaar voor."

  "Mooi seizoen geweest met titel en de beker"

  De titel met Barcelona is een mooie kers op de taart voor Iniesta. "Het kampioenschap is een competitie die het hele jaar duurt en het is dankzij regelmaat dat je de titel kunt winnen. De ploeg verdient de titel, het is een mooi seizoen geweest met de titel en de beker."