• home
  • video
  • pas verschenen

    In 1B is het ook plezant, zeker met een supporter als Mark Uytterhoeven

    Het nieuws over de rechtszaak van KV Mechelen heeft Bali duidelijk nog niet bereikt. Mark Uytterhoeven roept met een ludiek filmpje alle fans op om te blijven supporteren voor de club, ook in 1B. "Na de rouwperiode komt de bouwperiode."

    Het is geen geheim dat Mark Uytterhoeven een grote fan is van KV Mechelen. Zelfs vanuit Bali blijft hij supporteren, ook nu het minder gaat. Hij roept zijn collega-supporters op om de moed niet te laten zakken. "We moeten vooruit. Wij zijn nog lang niet dood."

    Hij bereidt zich al volop voor op 1B. "Makkelijk zal het niet zijn, maar na de rouwperiode komt de bouwperiode. We zullen ook veel volk zien dat we nog kennen van vroeger: OHL, Beerschot en Lierse. Oei, die staan geparkeerd."