• home
 • video
 • pas verschenen

  Pauwels Sauzen-Vastgoedservice strikt broers Merlier en Daan Soete

  Tim Merlier neemt in 2019 afscheid van Wout van Aert.

  Pauwels Sauzen-Vastgoedservice roert zich opnieuw op de transfermarkt. Na de komst van Laurens Sweeck strikt de ploeg nu ook Tim Merlier, Braam Merlier en Daan Soete.

  Vooral de transfer van Tim Merlier valt op. Hij doet zijn contract bij Crelan-Willems Veranda's uit en start samen met Laurens Sweeck op 1 januari 2019. Ook Braam Merlier verhuist, maar rijdt al vanaf 1 mei rond in zijn nieuwe shirt. "Ik vind het fantastisch dat ik straks met mijn broer in hetzelfde team rijd."

  Pauwels Sauzen-Vastgoedservice neemt ook Daans Soete over van Telenet-Fidea Lions. Hij tekende een overeenkomst tot 1 maart 2020.

  "Tim en Daan zijn renners die stilaan deel uitmaken van de wereldtop", klinkt het bij het teammanagement. "Ze zijn nog jong en zullen nog veel progressie maken. Braam kan zich in de schaduw van de kopmannen verder ontplooien."

  Tweet: