• home
 • video
 • pas verschenen

  Olympisch Stadion tot de nok gevuld voor Beerschot Wilrijk-Cercle Brugge

  Er zullen geen lege zitjes zijn op 4 maart.

  Het Olympisch Stadion in Antwerpen is volledig uitverkocht voor de heenwedstrijd van de finalewedstrijden in de Eerste Klasse B. Bijna 13.000 toeschouwers zullen er dus bij zijn voor Beerschot Wilrijk-Cercle Brugge.

  De heenwedstrijd in Antwerpen staat op zondag 4 maart op het programma om 16u. Er zijn geen tickets meer ter beschikking. "Vrijdag en zaterdagmorgen gingen de laatste tickets de deur uit", laat Beerschot-Wilrijk vandaag weten.

  De terugwedstrijd wordt op zaterdag 10 maart gespeeld in het Jan Breydelstadion in Brugge. Wie als winnaar uit de bus komt na de twee wedstrijden, komt volgend seizoen in actie in de Jupiler Pro League.

  De mededeling op Twitter: