• home
 • video
 • pas verschenen

  Nafi Thiam past voor het WK indoor begin maart

  Nafi Thiam heeft andere prioriteiten dan het WK indoor.

  Geen wereldkampioenschap in zaal over twee weken voor Nafi Thiam. De olympische kampioene concentreert zich op het EK komende zomer in Berlijn.

  Nafi Thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het BK indoor in Gent. Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen. "Nu het WK indoor? Dat is zeker geen doel, ik heb er niet speciaal voor getraind", liet de olympische kampioene toen optekenen.

  Nu heeft Thiam de knoop doorgehakt. "Geen WK indoor voor mij dit jaar", schrijft ze op de sociale media. "Ik richt me honderd procent op mijn belangrijkste doel: het EK deze zomer. Mijn ogen zijn gericht op Berlijn (7-12 augustus)."

  Thiam kondigde het nieuws zelf aan: