• home
 • video
 • pas verschenen

  KBVB-campagne #REDTOGETHER wil mensen verenigen dankzij voetbal

  De Rode Duivels zetten hun schouders onder #REDTOGETHER.

  De Belgische voetbalbond lanceert de campagne #REDTOGETHER, die de verenigende kracht van het voetbal wil benadrukken.

  Om de campagne op gang te schieten, heeft de KBVB een videoboodschap verspreid. "Zo worden niet alleen de Rode Duivels belicht, maar ook de andere actoren die bij ons voetbal betrokken zijn", klinkt het.

  "De Belgian Red Flames, de U21, de nationale ploegen Futsal, de verschillende nationale jeugdploegen, de nationale G-teams, de Belgian Homeless Devils en Flames en onder meer ook onze stafs, supporters en commerciële partners. Het voetbal heeft de kracht iedereen te verenigen en zoals Romelu Lukaku het zegt op het einde van de spot: “WE ARE #REDTOGETHER”.

  “Deze campagne zal uiteraard worden ingezet om onze Rode Duivels te promoten en te steunen met het oog op hun WK in Rusland, maar ze zal ook worden gebruikt in een breder kader en op langere termijn."

  "Het is een weloverwogen keuze, want ons doel bestaat er nu in om actoren te integreren uit verschillende milieus inherent aan het voetbal. Het is essentieel dat wij, Belgen, altijd verbonden blijven in goede en slechte tijden, want enkel zo kunnen we grootse dingen verwezenlijken."