• home
 • video
 • pas verschenen

  Lindsey Vonn zoekt Valentijn op Twitter, Belgische biatleet is kandidaat

  Lindsay Vonn bracht Valentijn alleen door.

  Veel singles vergeten liever dat het vandaag Valentijn is. Ook Lindsey Vonn. Het Amerikaanse skifenomeen deed op het laatste nippertje toch een poging om een date te vinden. Ze deed een oproep op Twitter en kreeg uiteraard heel wat reacties. Ook uit het Belgische kamp.

  Zelfs in PyeongChang zijn de atleten niet vergeten dat het vandaag Valentijn is. En er hangt misschien wel romantiek in de lucht voor Lindsey Vonn. De Amerikaanse ging op Twitter last minute op zoek naar een date.

  "Blijkbaar is het Valentijn vandaag. Helemaal vergeten want ik ben op de Winterspelen en ik ben single. Nog iemand die single is en eventueel mijn date wil zijn?", schreef ze.

  Uiteraard hadden heel wat mannen wel oren naar haar oproep. Ze kreeg al bijna 4.000 antwoorden. Ook Florent Claude, een Belgische biatleet die op dit moment ook in Zuid-Korea is, lijkt geïnteresseerd. Een van zijn vrienden maakte hem attent op de tweet en Claude antwoordde met twee verliefde emoticons.

  Bloeit er iets moois? Dat een date die je op Twitter vindt, soms een happy end kent, weten we sinds het opmerkelijke verhaal van Genie Bouchard.

  De tweet van Lindsey Vonn:

  Florent Claude heeft interesse:

  Zou het een mooi koppel zijn?