• home
 • video
 • pas verschenen

  Houdt hij zelf de tel nog bij? 31e blessure voor Sturridge in 5 jaar!

  Sturridge (hier nog in Liverpool-shirt) is alweer out.

  Daniel Sturridge is sinds vorige maand de nieuwe aanvaller van West Bromwich. Maandagavond is Sturridge echter al na 3 minuten uitgevallen tegen Chelsea. Alles bij elkaar opgeteld is het al zijn 31e blessure.

  West Bromwich Albion verzekerde zich vorige maand van de diensten van Daniel Sturridge. Maar of de Engelse voetbalclub veel plezier zal beleven aan de Engelse spits is een groot vraagteken.

  Maandagavond, op bezoek bij zijn ex-club Chelsea, viel Sturridge al na 3 minuten uit. Hij voelde na een sprint van 60 meter pijn in zijn hamstrings en droop teleurgesteld af naar de kleedkamer. Het was voor de eens veelbelovende spits de 31e blessure in vijf jaar tijd.

  "Daniel zal volgende week niet kunnen spelen, misschien de week erna wel weer. We hebben hem nodig, want we moeten doelpunten gaan maken", zegt West Bromwich-coach Pardew.

  De 28-jarige Sturridge hoopt zich bij West Brom in de gunst van bondscoach Gareth Southgate te spelen, met het oog op het WK van komende zomer in Rusland. Bij Liverpool kwam hij in de heenronde slechts tot 14 optredens (en 3 goals), waaronder veel invalbeurten.

  West Brom verloor de partij op Stamford Bridge overigens met 3-0. Rode Duivel Eden Hazard was de ster van de avond met twee goals. West Brom staat troosteloos laatste met 20 punten uit 27 wedstrijden. Nummer 17 Huddersfield, dat op de eerste veilige plek staat, telt al 7 punten meer. Chelsea klom door de zege opnieuw over Tottenham naar de 4e plaats.

  Na 3 minuten weer naar binnen:

  Tweet: