• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dubbelgangers Kim en Trump uit olympisch stadion gezet

  De lookalikes worden naar de uitgang geleid.

  Lookalikes van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president Donald Trump hebben voor ophef gezorgd tijdens de openingsceremonie in PyeongChang.

  De dubbelgangers van Donald Trump en Kim Jong-un wilden de openingsceremonie van de Winterspelen bijwonen. Maar het olijke duo zorgde voor commotie in de tribunes, waarop beslist werd om het duo met zacht hand de uitgang te wijzen.

  "We komen nochtans goed overeen", verdedigde de dubbelganger van Kim zich. "We wilden iedereen verrassen en wereldvrede brengen op de Olympische Spelen. Nu worden we naar buiten geleid door de veiligheidsdiensten. Dat is een beetje onfair. Iedereen wil toch vrede?"