• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Luigi di Biagio coacht Italië tegen Argentinië en Engeland

  Luigi di Biagio.

  De Italiaanse voetbalbond heeft Luigi Di Biagio aangesteld als tijdelijke bondscoach. Italië zit zonder trainer sinds het vertrek van Gian Piero Ventura.

  Gian Piero Ventura werd begin november ontslagen, nadat Italië door Zweden uit het WK in Rusland werd gehouden.

  De Italiaanse bond heeft nog altijd geen definitieve opvolger gevonden voor Ventura. In de Italiaanse pers circuleren verschillende namen, zoals die van Roberto Mancini (Zenit Sint-Petersburg), Claudio Ranieri (Nantes) en Antonio Conte (Chelsea). Maar die coaches liggen momenteel allemaal bij een club onder contract.

  Ex-international Luigi Di Biagio is vandaag aangesteld als tijdelijke bondscoach. De 46-jarige coach van de Italiaanse U21 leidt het A-team in de oefeninterlands tegen Argentinië (23/03) en Engeland (27/03).

  Tweet: