• home
 • video
 • pas verschenen

  Messi had maar 1 schoen aan bij assist voor de 0-3 tegen Real

  De rechterschoen van Messi ligt op de grond.

  Lionel Messi heeft op het moment van de waarheid nog eens zijn duivels ontbonden. Met Barcelona droogde hij zaterdag Real af. Opmerkelijk: hij bereidde de 0-3 op één schoen voor.

  Messi liet in de tweede helft tegen Real Madrid nog eens zien hoe hij nog altijd de regisseur van Barcelona is en hoe hij de ploeg met een paar geniale ingevingen een paar versnellingen hoger kan laten draaien.

  De Argentijn scoorde en liet scoren. Bij de 0-3 gaf hij een assist terwijl hij maar één schoen aanhad: zijn belangrijke linker. Zijn rechterschoen was hij net voor het beslissende tikje kwijtgespeeld na een tackle van Real Madrid-verdediger Marcelo.

  Beelden vanuit de tribune: