• home
 • video
 • pas verschenen

  Zotte video: Zico Waeytens etaleert danstalent tijdens Koers for Life

  In Deinze vond gisteren Koers for Life plaats, een concert waarbij de elektriciteit geproduceerd werd door renners op de rollen. Onder meer Greg van Avermaet en Thomas De Gendt reden zich de longen uit hun lijf voor het goede doel. Tussendoor stal Zico Waeytens de show.

  De Warmste Week draait op volle toeren. In Deinze vond gisteren "Koers for Life" plaats, een evenement dat wielrennen en muziek samenbrengt.

  Tijdens het concert, met optredens van onder meer Gabriel Rios, Lady Linn en Yevgueni, hadden de renners geen tijd om van de muziek te genieten. Zij reden op de rollen om zo elektriciteit te genereren voor de muzikanten. Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Jürgen Roelandts, Sep Vanmarcke, Jens Debusschere, Jolien D'Hoore, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Jasper Stuyven, Jasper De Buyst, Kenny Dehaes, Yves Lampaert, Victor Campenaerts en Zico Waeytens werkten zich daarbij in het zweet.

  Maar Waeytens had nog een extraatje in petto. Tussendoor demonstreerde hij zijn danstalent, met een paar opvallende bewegingen. Geniet hieronder van de video.

  Waeytens toont zijn danstalent: