• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James en Cleveland winnen 12e thuiswedstrijd op een rij

  LeBron James scoorde 34 punten tegen de Chicago Bulls.

  De Cleveland Cavaliers stapelen de thuisoverwinningen op. Met 115-112 gingen de Chicago Bulls nipt voor de bijl. Samen waren LeBron James en Kevin Love goed voor 61 van de 115 punten.

  De Cleveland Cavaliers zetten een sterke reeks neer. Met deze overwinning hebben ze 19 wedstrijden gewonnen in hun laatste 21 duels. De Chicago Bulls weten na een reeks van 7 overwinningen weer wat verliezen is. 

  In de laatste seconde van de wedstrijd kwam Denzel Valentine (Chicago) net tekort voor de driepunter die de score op gelijke hoogte zou brengen. Voor de Bulls wist de 20-jarige Lauri Markkanen 25 punten te scoren. 

  Cleveland-coach Tyronn Lue miste de wedstrijd door een ziekte. Hij maakte nog niet bekend over wat het juist zou gaan. Assistent-coach Larry Drew nam de plaats in van de 40-jarige hoofdcoach.

  Tweets over de Cavs:

  Toronto Raptors rekenen op DeRozan

  Met 2 persoonlijke records bevestigde triple all-star DeMar DeRozan zijn goede vorm en die van de Toronto Raptors. Voor het eerst in zijn carrière haalde de Amerikaan 45 punten en scoorde hij 6 driepunters.

  Philadelphia, dat het zonder zijn Kameroense pivot Joel Embiid moest doen, vertrouwde op een collectieve prestatie. 6 spelers haalden meer dan 11 punten, maar dat volstond niet om op te boksen tegen de uitstekende avond van DeRozan. 

  Philadelphia incasseert zijn 4e nederlaag op een rij en mist zo de kans om dichter bij de 8e plaats te komen in de Eastern Conference. De Toronto Raptors staan stevig op de 2e plaats en oefenen druk uit op de leider, Boston.

  DeRozan verbreekt record: