• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard grapt op Instagram: "Strijd met mijn hondjes is gemakkelijker dan spelen tegen United"

  Chelsea won zondag met 1-0 van Manchester United

  Een interlandbreak is voor de Rode Duivels altijd een gelegenheid om even te ontspannen. In het geval van Eden Hazard betekent dat wandelen met zijn hondjes. En die onder controle houden blijkt net iets gemakkelijker dan de strijd met de mandekkers van Manchester United.

  De boog moet niet altijd gespannen staan. In de nasleep van de zege van Chelsea tegen Manchester United neemt Eden Hazard rustig de tijd om zijn twee hondjes uit te laten. Dat leren we uit een van zijn recentste Instagram-berichten.

  Hij plaatst bij zijn bericht ook enkele foto's van de stevige mandekking die hij zondag over zich kreeg. "Mijn taak van vandaag is iets gemakkelijker dan tegen United", grapt hij.

  Vrijdag komt Eden Hazard in actie met de Rode Duivels tegen Mexico. Benieuwd of hij daar ook als een wervelwind tekeer gaat.