• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Felipe Massa kondigt (opnieuw) zijn afscheid van de Formule 1 aan

  Massa rijdt nog 2 Grote Prijzen.

  Felipe Massa is bezig aan zijn laatste weken als Formule 1-rijder. Dat heeft hij bekendgemaakt op Instagram. De Grote Prijzen van Brazilië en Abu Dhabi worden zijn laatste wapenfeiten. De 36-jarige Braziliaan zou normaal vorig jaar al stoppen, maar deed er toch nog een jaartje bij.

  Felipe Massa draait al sinds 2002 mee in de Formule 1 en won 11 Grote Prijzen, maar na dit seizoen neemt hij afscheid van de koninginnenklasse van de autosport. Dat laat de 36-jarige Braziliaan weten op Instagram.

  "De races in Brazilië (op 12 november) en Abu Dhabi (26 november) worden mijn laatste wedstrijden", vertelt hij. "Ik wil mijn familie, vrienden, sponsors en fans bedanken. Ik hoop dat jullie me ook in de toekomst steunen in andere wedstrijden in andere categorieën."

  Ook vorig jaar kondigde Massa al eens zijn afscheid aan. Maar omdat Bottas op de valreep vertrok naar Mercedes om het zitje van Rosberg over te nemen, bleef Massa dan toch een jaartje extra bij Williams.