• home
 • video
 • pas verschenen

  Win het boek 'Ik Fiets Focus' van Wout Van Aert

  Ondanks zijn prille loopbaan heeft de wereldkampioen al een boek in de winkelrekken liggen. Een unieke kijk achter de schermen van zijn wereld. Sporza geeft 10 exemplaren weg. Speel mee en win.

  Van Aert is de opvolger van Sven Nys: een Belg aan de absolute top van het veldrijden, mateloos populair, spectaculair succesvol. Een cyclocross-idool. Hij staat nog maar aan de start van zijn loopbaan, maar werd wel al twee keer wereldkampioen bij de profs.

  Dit boek geeft een unieke kijk achter de schermen van Van Aerts wereld, in woord en beeld. Over hoe hij wedstrijden voorbereidt en beleeft. Over fans en journalisten. Over alle mensen die hem helpen en bijstaan. Over druk en psychologie. Over zijn rivalen. Over modder en zand, fietsen en trainen, voeding en ontspanning.

  'Ik Fiets Focus' is een uitgave van www.borgerhoff-lamberigts.be en kost 24,99 euro.