Ga naar de inhoud

meest recent

De Gendt stelt zijn kalender samen: "Tour, Vuelta en WK in Innsbruck"

 do 26 oktober 2017 18:22
Thomas De Gendt.
Terwijl de meeste renners naar afleiding zoeken, zit Thomas De Gendt al met zijn gedachten bij volgend seizoen. "Mijn eerste rustdag na het seizoen en ik ben al mijn programma aan het samenstellen voor volgend seizoen", schrijft de Lotto-renner op Twitter. "Ik zit gewoon niet graag stil."

De Gendt maakt doel van het WK

Thomas De Gendt opent zijn seizoen in de Tour Down Under, op 16 januari. Ook Parijs-Nice, de Ronde van Catalonië, de Ronde van Romandië en het Critérium du Dauphiné staan op zijn programma.

In de Ardennen-klassiekers zal De Gendt normaal te zien zijn in de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Net als dit seizoen stipt onze landgenoot de Tour en de Vuelta aan, waar hij een etappe won. Hij voegt er wel aan toe dat zijn kalender nog niet volledig is.

Opvallend: De Gendt heeft ook het WK op zijn kalender gezet, waarvoor hij nog een ticket moet krijgen. Met 4.600 hoogtemeters is het WK in Innsbruck gesneden brood voor de klimmers.

De tweet van De Gendt

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Coach Paul Van den Bosch reageerde op Twitter

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.