Ga naar de inhoud

VIDEO: Toptalent Arnaiz maakt indruk bij Barcelona-debuut

 wo 25 oktober 2017 09:20
Arnaiz deed het uitstekend in zijn eerste wedstrijd voor Barcelona.
Barcelona (B) kende gisteren geen problemen met Real Murcia in de Copa del Rey. Thomas Vermaelen mocht nog eens spelen, maar het was debutant José Manuel Arnaiz die met de meeste aandacht ging lopen.

Man van 3,4 miljoen euro

José Manuel Arnaiz, nog maar 22, verliet deze zomer Real Valladolid voor Barcelona B. Met de transfer was 3,4 miljoen euro gemoeid. In 8 wedstrijden voor de tweede ploeg van Barça scoorde hij dit seizoen 4 keer. Gisteren kreeg hij van Barça-coach Ernesto Valverde een eerste kans om zich te laten zien in het eerste elftal.

In de met 0-3-gewonnen wedstrijd bij Murcia eiste hij een hoofdrol op. Hij pakte uit met enkele technische hoogstandjes, waaronder een Zidane-beweging, en scoorde ook nog een knap doelpunt.

Valverde had na de match niets dan lovende woorden voor Arnaiz. "Ik denk dat we nog veel meer van hem zullen horen in de toekomst. Hopelijk trekt hij de goede lijn door dit seizoen."

José Manuel Arnaiz speelde de pannen van het dak gisteren:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook bij Barcelona B liet hij al enkele knappe dingen zien: