• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelman Mourinho en andere sterren herdenken slachtoffers Grenfell Tower

  José Mourinho trok even zijn keeperskleren aan.

  Verschillende bekendheden uit de showbizzwereld en sporters hebben in Londen een voetbalwedstrijd gespeeld ter nagedachtenis van de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in de Engelse hoofdstad. Bij de brand in het appartementsblok kwamen op 14 juni meer dan 80 mensen om het leven.

  De Engelse ex-internationals Les Ferdinand en Alan Shearer trainden de ploegen. Onder meer Homeland-acteur Damian Lewis, olympisch kampioen Mo Farah en zanger Olly Murs tekenden present in de Game4Grenfell. José Mourinho, de Portugese coach van Manchester United, stond in doel.

  De opbrengst van de wedstrijd gaat naar de nabestaanden van slachtoffers. Ongeveer 2.000 tickets voor de match werden verdeeld onder de bewoners van de toren en hun families, de hulpdiensten en vrijwilligers die bijstand boden.

  Enkele foto's