• home
 • video
 • pas verschenen

  18.000 Catalaanse fans wonen voorstelling van Ousmane Dembélé bij

  Dembélé liet al enkele kunstjes zien.

  Na zijn overstap naar Barcelona vorige week mocht nieuwste aanwinst Ousmane Dembélé (20) vanmiddag voor het eerst de grasmat van Camp Nou betreden. De kostelijke Fransman bracht 18.000 Catalaanse fans in vervoering.

  "De beste club ter wereld"

  Met een prijskaartje van 105 miljoen euro - een bedrag dat door bonussen nog kan oplopen - kwam Ousmane Dembélé over van het Duitse Borussia Dortmund. Hij moet de Braziliaanse chouchou Neymar doen vergeten, die eerder deze maand zijn biezen pakte en naar PSG vertrok.

  "Ik wil hier zo veel mogelijk titels winnen", liet Dembélé optekenen. "Het doet deugd om eindelijk in Camp Nou te mogen staan. Ik ben blij om voor de beste club ter wereld te mogen uitkomen, omringd door de beste spelers ter wereld. Toen ik jong was, wilde ik hier altijd al spelen. Ik hoop dat we meteen een topseizoen hebben met Barcelona."

  Beelden van de entree: