• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Big, bald, beautiful, bearded Belgian" Van Damme stunt net niet tegen Real

  Van Damme mocht aan de wedstrijd beginnen.

  Real Madrid heeft een All Star-selectie van de MLS verslagen in een oefenwedstrijd. Na 90 minuten spelen stond het 1-1, waarna de CL-winnaar aan het langste eind trok in de strafschoppenreeks. Jelle Van Damme (LA Galaxy) stond in de basis bij de "Amerikanen".

  Van Damme in de basis naast Kaka, Villa en Schweinsteiger

  Jelle Van Damme, misschien wel bezig aan zijn laatste dagen in de MLS, mocht aan de galawedstrijd beginnen. Onze landgenoot poseerde voor de ploegfoto in mooi gezelschap, naast sterren als Bastian Schweinsteiger, David Villa en Kaka.

  Borja Mayoral opent de score

  Zinedine Zidane gooide voor de wedstrijd een onuitgegeven basiself voor de leeuwen. Van de echt grote namen stonden enkel Navas, Ramos, Kroos, Isco, Lucas Vazquez en Asensio aan de aftrap. Bale en Benzema zaten op de bank, Ronaldo was er zelfs niet bij in Chicago.

  Op doelpunten was het heel lang wachten. Pas op het uur opende invaller Borja Mayoral de score. Hij deed dat wel in stijl met een fraaie lobbal over de doelman.

  Dwyer maakt gelijk, Real wint na strafschoppen

  Real leek met de overwinning te gaan lopen, maar dat was zonder Dominic Dwyer gerekend. De Orlando City-speler stond tien minuten voor affluiten op de juiste plaats bij een hoekschop en werkte de 1-1 van dichtbij in doel. 

  Geen winnaar na 90 minuten spelen en dus moesten penalty's voor de beslissing zorgen. Daarin misten Dos Santos en doelpuntenmaker Dwyer voor de MLS All Stars, waarna Benzema het afmaakte voor Real. 

  NBA-vedette Dwyane Wade komt even hallo zeggen