• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ronaldo sneert: "Insecten vallen alleen schijnende lampen aan"

  Bescheidenheid is niet echt aan Ronaldo besteed.

  Cristiano Ronaldo heeft zo zijn eigen theorie waarom hij door het Spaanse gerecht onder de loupe wordt genomen. "Insecten vallen alleen schijnende lampen aan. Wat de mensen stoort, is mijn genialiteit", schrijft de Portugees bij een foto op Instagram.

  Ronaldo werd maandag 90 minuten ondervraagd door het Spaanse gerecht in een zaak van belanstingsontduiking. Hij zou 14,7 miljoen euro verduisterd hebben, maar zelf pleit hij onschuldig.

  Dat zijn fiscale constructies onderzocht worden, heeft volgens de steraanvaller louter met zijn bekendheid te maken. "Als ik hier ben, is het puur omdat ik Cristiano Ronaldo heet", verklaarde hij in de rechtbank.