• home
 • video
 • pas verschenen

  Armstrong steunt De Gendt: "Bullsh*t, alleen hij verdiende die prijs"

  Lance Armstrong geeft elke dag zijn mening over de Tour de France.

  Thomas De Gendt kreeg ondanks zijn meer dan 1.000 aanvalskilometers in deze Ronde van Frankrijk niet de prijs voor de Superstrijdlust. En daar wond ook Lance Armstrong zich in zijn dagelijkse podcast over op. "Bullsh*t."

  Lance Armstrong kreeg in zijn dagelijkse podcast een vraag van een Belgische luisteraar. Hij wou weten wat de Amerikaan vond van de prijs voor de Superstrijdlust. Voor Armstrong kon er maar één winnaar zijn: Thomas De Gendt.

  "Gisteren las ik dat hij in deze Tour al 1.000 kilometer in de aanval gereden heeft. Ik heb het twee keer moeten lezen. 1.000 kilometer. Dat is meer dan een kwart van de wedstrijd."

  "Barguil heeft twee ritten gewonnen en heeft de bolletjestrui. Hij heeft zijn moment al gehad. Ik begrijp niet dat we hier zelfs over discussiëren. Er is maar een iemand die de prijs verdiend heeft."

  De reactie van George Hincapie was kort en krachtig: "Bullsh*t."