• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermote: "Ik laat alles bezinken en neem de juiste beslissing na de Tour"

  Vermote weet nog niet waar hij de komende jaren fietst.

  Julien Vermote reed zich in deze Tour in de kijker. Er wordt flink aan de mouw getrokken van de werkmier van Quick-Step Floors, maar Vermote heeft nog geen beslissing genomen. "Ik ben in mijn carrière op een punt gekomen waarbij het belangrijk is om de juiste beslissing te nemen."

  "Ik ben er nog mee bezig", vertelt Julien Vermote aan Sporza over zijn toekomstplannen. "Het is niet gemakkelijk om een beslissing te nemen. Ik ben in mijn carrière op een punt gekomen waarbij het belangrijk is om de juiste beslissing te nemen."

  "Ik word 28 jaar. Sportief is het ook belangrijk. Ik voel me heel goed bij deze ploeg. Ik ben hier kind aan huis. Ik ben hier aan mijn carrière begonnen en dat mag je niet vergeten."

  "Ik heb ook mijn plaats in deze ploeg en rijd met de voorjaarskoersen en de Tour de belangrijkste wedstrijden. Ik moet alles nu na de Tour een beetje laten bezinken en moet dan de juiste beslissing nemen."