• home
 • video
 • pas verschenen

  Naesen dolblij met snoepjes, De Gendt kiest voor Orval

  Jolien D'hoore verraste Naesen met snoepjes.

  0 / 0
  De Tour loopt op zijn einde en na drie weken Spartaans regime mogen de renners al reikhalzend uitkijken naar hun "zoete zonden". Oliver Naesen is blij als een kind met snoepjes, Thomas De Gendt heeft een voorraadje Orval ingeslagen.

  Snoepjes kunnen "steendode" Naesen nog oppeppen

  Na drie weken Tour snakken de renners naar snoepjes. "En dat kan ik me goed voorstellen", zegt wielrenster Jolien D'hoore. Ze bracht Oliver Naesen een "zoete" verrassing mee en zijn reactie spreekt boekdelen.

  De Gendt: "Ik heb acht Orvals gekregen"

  1.200 km in de aanval, je zou van minder dorst krijgen. Thomas De Gendt heeft na een heel bedrijvige Ronde van Frankrijk wel een dorstlesser verdiend en wat beter op de Nationale Feestdag dan acht Orvals. "Maar ik weet niet of ik ze ga delen", verklapt hij aan Sammy Neyrinck.

  Enthousiaste commentator De Jong krijgt berisping van UCI

  Zelfs in de bevoorradingszone is het met de streep in zicht één groot spektakel. Ten minste als theatermaker Wilfried de Jong voor commentaar zorgt. Met volle overgave bracht hij de Michel Wuyts in zich naar boven om commentaar te leveren voor Vive le Vélo. Misschien zelfs iets te passioneel, want het leverde hem een berisping op van de UCI.

  De Jong is zo mogelijk nog passioneler als het over Feyenoord gaat

  Sonny Colbrelli wil Tour niet eindigen "met valse noot"

  Sonny Colbrelli mag dan wel genoemd zijn naar Sonny Bono (Sonny & Cher), de zangtalenten heeft hij niet. Op de vraag van Maarten Vangramberen om even een strofe te zingen, weigert hij dan ook wijselijk. "Ik zing een beetje vals."

  Bekijk hier de volledige aflevering van Vive le Vélo: