• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Damme neemt het met MLS-All Stars op tegen Real Madrid

  Ook vorig jaar haalde Van Damme de selectie.

  Jelle Van Damme is geselecteerd voor de All Star-wedstrijd tussen een selectie van de beste spelers uit de MLS en Real Madrid. Ook vorig jaar werd de aanvoerder van LA Galaxy genomineerd voor de galamatch.

  Op 2 augustus staat er in Chicago een exhibitiewedstrijd op het programma tussen een All Star-team uit de Major League Soccer en Champions League-winnaar Real Madrid. Jelle Van Damme zal, net als vorig jaar, van de partij zijn.

  Onze landgenoot werd gekozen door Veljko Paunovic, de coach van Chicago Fire en gelegendheidstrainer van het All Star-team. Hij vertoeft in goed gezelschap, want ook onder anderen Kaka, Bastian Schweinsteiger en David Villa trekken op die dag hun voetbalschoenen aan.

  Laurent Ciman (Montréal Impact) werd vorig seizoen wel nog opgenomen in het sterrenteam, maar kon dit jaar niet rekenen op een selectie.

  De hoogtepunten van Jelle Van Damme in 2017:

  Het team van de MLS: