• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge neemt Grootste Ploegfoto op zijn fandag

  Club Brugge hield vandaag zijn fandag en nam een originele foto.

  Vicekampioen Club Brugge heeft vandaag zijn fandag gehouden en de supporters waren massaal - met zo'n 22.000 - op post in het Jan Breydelstadion. Ze figureerden bij een origineel initiatief: de Grootste Ploegfoto.

  De fans konden zich de hele dag plezieren met rondleidingen in het stadion, signeersessies, een match tussen Club-leden en oud-spelers (onder meer Fadiga, Maertens en Lambert) én de voorstelling van de spelers. Ruud Vormer werd voorgesteld als de nieuwe aanvoerder, in opvolging van Timmy Simons.

  De apotheose was de traditionele ploegfoto, maar dat gebeurde nu met de fans op de Noordtribune achter de spelers. Zo was de Grootste Ploegfoto een feit.

  The making of:

  Meer impressies van de fandag: