• home
 • video
 • pas verschenen

  Vandoorne racet volgend weekend met een verbeterde motor

  Kan McLaren volgend weekend wel wedijveren met andere teams?

  Goed nieuws voor Formule 1-rijder Stoffel Vandoorne: McLaren rijdt volgend weekend de Grote Prijs van Oostenrijk met een bijgewerkte versie van de Hondamotor.

  Twee weken geleden testte Honda de update uit tijdens de oefenritten in Azerbeidzjan. De Japanse autofabrikant zet nu het licht op groen voor de Grote Prijs van Oostenrijk. Zondag racen Stoffel Vandoorne en Fernando Alonso met de verbeterde motor.

  De krachtbron van Honda is het zorgenkind van McLaren. Vooral op de rechte stukken komt de motor pk's tekort. In de WK-stand van de constructeurs staat het team helemaal onderaan. McLaren sprokkelde dit seizoen nog maar 2 punten.